Pályaválasztás a csillagok segítségével

Nem tudod, mire figyelj a középiskola, egyetem kiválasztásánál? Bizonytalan vagy, hogy mit szeretnél dolgozni, ha felnősz?

 

A pályaválasztás során figyelembe kell venned a megélhetés és az önmegvalósítás iránti vágyaidat. Ahhoz, hogy jól dönts és olyan iskolát, foglalkozást válassz, amelyben később sikeres lehetsz, és a mindennapok során is örömet okozzon, fontos, hogy figyelembe vedd saját tulajdonságaidat is!

A pályaválasztásban is tud segíteni neked az asztrológia!

Életünk egyik legfontosabb döntésének meghozatalára már meglehetősen kevés időnk van, ki kell választanunk, hogy melyik felsőoktatási intézményben folytassuk a tanulmányaikat?

A pályaválasztást mindenki átéli legaláb egyszer az élete folyamán. A döntés meghozása sok önismeretet, tájékozottságot igénylő, érettséget feltételező, összetett folyamat.

A helyes döntéshez végig kell gondolni az egyéni adottságokat, az indítékokat és elképzeléseket, valamint a választható lehetőségek összeegyeztethetőségét.

A legtöbb szülőnek gondot okoz, hogy hol tanuljon tovább gyermeke, melyik pályát válassza. Húzzák-halasszák a döntést, nagy hallgatások, vagy nagy veszekedések kísérik a folyamatot, és legrosszabb esetben véletlenszerűen, vagy kényszerből választanak.

A felvételi jelentkezés időszakában fölmerül a szülőkben a kérdés, hogy mi felé orientálják gyermeküket. Legtöbbször a gyerekek is bizonytalanok, nem tudják, hogy mit válasszanak. A választás során rengeteg szempontot kell figyelembe venni, mérlegelni, hogy a lehető legjobb döntést hozzhassuk az élet nagy lépése előtt.

  • Mihez van tehetségük, adottságuk?
  • Vannak-e és milyen vágyaik, álmaik, vagy halvány fogalmuk sincs arról, hogy mit szeretnének a jövőben csinálni?
  • "csak" azt tudják, hogy olyan szakmát szeretnének, amvel sok pénzt kereshetnek, sikeres lehetnek?
  • De olyan is van, hogy a szülők "pontosan" tudják, hogy mit kellene a gyereknek tanulnia, de a gyereknek ez nem tetszik.

Sokszor segítségre van szüksége a szülőknek, hogy felsimerjék a gyerekük vonzalmait, érdeklődési területeit, képességeit. Különösen igaz ez abban a helyzetben, ha a gyerek olyan területen tehetséges, amilyen eddig nem fordult elő a családban, és-vagy a szülő nem is ismer, és nem lát benne fantáziát.

A születési horoszkóp szinte mindent elmond a személyről, így támpontot adhat és segíthet kiválasztani azt a hivatást, vagy munkát, ami a legjobban illik a kérdezőhöz.

Az egyik gyakori kérdés, amellyel felkeresik az emberek az asztrológust, a gyermekük oktatása, pályaválasztása.

A születési képletből megállapíthatjuk, hogy a gyermeknek milyen személyiségjegyei, erősségei, gyengeségei vannak. Mihez van tehetsége, miért lelkesedik, mit szeretne az élettől. Hogyan tanul, gondolkodik, kommunikál, mennyire fejleszthető, mekkora a kitartása, mi a motivációja.

  • Szereti-e a pörgést, a változatosságot vagy inkább a rutinszerűen ismétlődő tevékenységeket?
  • Képes-e önálló döntésekre, vagy inkább azt szereti, hogy megmondják mit csináljon?
  • Mennyire csapatjátékos, milyen közösségben érzi jól magát?
  • Mennyire fontos, hogy pénzt keressen munkájával?
  • Képes-e és milyen területen tud elkötelezetten tervezni, karriert építeni?
  • Tudja-e, hogy milyen benyomást tesz másokra, milyen módon jelenik meg a külvilág előtt, mit mutat meg magából
  • A horoszkóp még arra is tud választ adni, hogy az adottságait, mennyire tudja kibontakoztatni a világ előtt.

 

A személyes horoszkóp segítségével olyan információk, tudás, önismeret birtokába juthat, mely segít végre meghozni a döntést, legyen szó akár iskolaválasztásról, továbbtanulási irány megválasztásáról, munkahelyválasztásról, vagy munkahelyváltásról. 

A Pályaválasztási - karrier asztrológia menete és ára

A linkre kattintva ki tudod tölteni azt a kérdőívet, mely kitöltése előzetesen szükséges, hogy fel tudjak készülni a tanácsadásra. 

A kérdőív tartalmazza:

  • a születési adatokat (Pontos év-hó-nap, óra-perc és hely)
  • Néhány kérdés, melyek előzetes megválaszolásával időt takaríthatunk meg, és elvégezhetem előre az ellenőrzést, pontosítást.
  • A tanácsadás módjának (online-telefonos-személyes) és pontos időpontjának egyeztetése

 

astrologia-mito-ou-verdade.png